Category

Porsche rijervaring

Porsche specialist

 

Onderste motorsteunen zijn een van de klassieke motoronderdelen die nooit zullen falen. Als je ze goed verzorgt, zullen ze langer meegaan dan jij. 230 Porsche rij-ervaringen binnenkort! We zetten u in de bestuurdersstoel van een 944 met het dak naar beneden!! U zult versteld staan van de soepele, stille motor; de manier waarop hij lijkt te draaien met de wind in de haren. warmte en kou verdrijven. De 944 levert 460 PK en de acceleratie is opmerkelijk. U zult het gevoel hebben dat u in de meest exclusieve auto op de planeet zit. De 944 is een bestemming voor sportieve auto’s met hoge prestaties en een droom die uitkomt.

Wij begrijpen dat je het druk hebt met sporten en elke dag naar kantoor pendelen. Misschien bent u zelfs aan het verhuizen, dus moet u ‘s ochtends wat tijd besparen en gewoon de afspraak bij het Porsche Driving Experience Centre maken. Wij laten uw Porsche omleiden voor slechts €29,99.

Het programma van diensten aangeboden door Porsche Specialist omvat, botsing reparatie, ECU onderhoud, de Porsche batterij installatie, de Porsche brandstofsysteem reparatie, Porsche remsysteem onderhoud, de Porsche executive eenmalige aangepaste service, de Porsche service centrum in Cheshunt, de Porsche service centrum in Hexvos, Duitsland en de de Porsche service centrum inestone, Verenigd Koninkrijk.

Porsche executive service professionals zijn hier om u te helpen met uw executive auto service, zullen zij een exclusieve tijdelijke werkregeling voor u en toewijzen u op een geschikte positie binnen het centrum. Uw Porsche zal worden gerepareerd volgens uw wensen en u zult The Specialists One Off Specialist zijn. Uw adviseur zorgt voor de beste inadequate verzekeringsdekking voor uw auto.

De People’s Porsche Experience Day is een geweldig evenement om uw bedrijf te versterken en toegankelijk te maken voor klanten in het hele Verenigd Koninkrijk. De dag zit boordevol leuke activiteiten voor het hele gezin, inclusief de plaatselijke padvinders en activiteiten voor de plaatselijke kerkgroepen.

Porsche is een unieke en uitzonderlijke auto, dus elke monteur of autoliefhebber kan de unieke sfeer en de uitzonderlijke omgeving waarin Porsche zijn werknemers samenbrengt, waarderen.

De extraatjes omvatten ook een privé-ontmoeting en -greet, diverse activiteiten voor het hele gezin waaronder de plaatselijke padvinders, een exterieurrondleiding langs historische Porsche-monumenten in Duitsland en een afsluiting van de reis met een Grand Prix Experience in een Porsche Spyder. Ook als je niet geïnteresseerd bent om Porsche-rijder te worden, kan de Premium Car Service een theorietest voor je regelen en je favoriete model aanschaffen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Lees meer:

Garage Den Bosch

Airco service Den Bosch