Category

Verschillende soorten garages

Autogarage Tilburg

 

hem… De eerste autogarage ontstond pas in 1922, toen de eerste auto’s uit plaatstaal werden vervaardigd. Pas in 1923 werd de eerste echte garage opgericht. Tegenwoordig worden alle auto’s meestal naar in auto’s gespecialiseerde garages gebracht.

De eerste garage werd opgericht om auto’s te repareren en was niet bedoeld als een plaats waar uitvinders en auto-ontwerpers naartoe gingen. De eerste garage was vaak een kleine ruimte, met plaats voor één of twee auto’s, waar technici en g-ingenieurs konden werken. Vaak was de ruimte afgesloten met een gebouw en werd het een “rattenkuil” genoemd. In de jaren dertig werden meer garages gebouwd met het doel meer ruimte te bieden voor routinewerk aan de auto’s.

Tegenwoordig worden alle garages gebouwd om voldoende ruimte te bieden aan meerdere auto’s. De verschillende soorten garages worden ingedeeld in twee verschillende categorieën, die beide specifieke doeleinden dienen.

Het doel-één is de service garage. Deze ruimte is uitsluitend bestemd voor de reparatie van auto’s en is bijna identiek aan het luchtschachtkruispunt in een huis. Wanneer een auto op de ruimte wordt geparkeerd, wordt een haak en ketting apparaat vrijgegeven om de auto aan de haak en ketting te koppelen. Deze ruimte bevindt zich over het algemeen aan de achterzijde van de garage en is recht tegenover de motorruimte gelegen.

Het andere type is de servicegarage die boven de dienstweg wordt gebouwd. Deze ruimte biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en is op een soortgelijke manier gebouwd als de bovenstaande put. Het gebied is Warschau, omdat auto’s de neiging hebben in grote aantallen van dit gedeelte af te vliegen. Deze categorie garage aan de achterzijde wordt gebouwd om extra ruimte te bieden aan de auto’s.

Het belangrijkste doel van garages is de opslag van reserveonderdelen en het onderhoud van voertuigen. De garage is ontworpen om te dienen als opslagruimte en is zo gebouwd dat er meer ruimte is voor de auto’s. Voor de auto’s worden gewoonlijk warrants uitgegeven, die kunnen worden gebruikt om de garage te verbouwen. Deze categorie is ook niet bedoeld om extra ruimte voor de auto’s te bieden.

Het maakt niet uit welk type garage bestemd is voor het specifieke voertuig, het is mogelijk om een geschikte plaats voor de auto in de garage te vinden. De grootte zal bepalen hoeveel auto’s kunnen worden geparkeerd in een bepaald gebied. Bijvoorbeeld, een 1/4 van een gele ruimte zal ruimte bieden voor twee auto’s en een extra ruimte voor een onbruikbare auto.

Als het doel van de garage opslag is, dan moet de locatie representatief zijn voor het voertuig. Parkeerplaatsen met een groot aantal voertuigen wijzen erop dat het terrein wellicht voor meer dan één voertuig tegelijk wordt gebruikt. Wanneer u een besluit neemt over de locatie van de auto-opslag, verhoog dan het aantal parkeerplaatsen. Dit zal de hoeveelheid strijd bij het in- en uitstappen van het voertuig tot een minimum beperken. Bij de keuze van een geschikte locatie moeten de grootte van het terrein en het visuele aspect ervan relevant zijn voor de behoeften van de klanten.

Lees meer:

Apk Tilburg