Category

Car Wrap

Carwrapping Den Haag

autowrappen-den-haag Als iemand je auto ziet spuiten, vragen ze je misschien wat je met je auto hebt gedaan. Of je ziet een advertentie terwijl je je auto laat spuiten. Of misschien wordt je wel gevraagd voor een artikel over je auto.

Reclame is een onderdeel van bijna elk nieuwsbericht op televisie. Het is gewoon een gemeengoed nu. Als het gaat om reclame op de radio, tijdschrift of zelfs online, de hoeveelheid van bedrijven en producten die je mogelijk zult ontmoeten is fenomenaal. Maar reclame kan vrij duur zijn en bij zeldzame gelegenheden, heb je misschien niet de mogelijkheid om zelfs voldoen aan het product dat u promoten. Dit is waar voertuig wrapping komt in.

We weten allemaal over auto graphics. Ze worden meestal geassocieerd met sport en autoshows. En veel mensen hebben een foto van een voertuig over hun hele voertuig gewikkeld als onderdeel van hun persoonlijke kunstproject. Ze kunnen langdradig zijn, maar als ze goed gedaan worden, kunnen ze heel wat views genereren. Alles wat je nodig hebt is een goede verf job met een fatsoenlijke paint job.

onder de lak is waar car wrap zal plaatsvinden. Wat je in principe doet is een laagje wax aanbrengen met behulp van een spuitpistool. U gebruikt het spuitpistool om een dunne laag wax aan te brengen. De wax dient om de lak te beschermen tegen weersinvloeden en tegen vuil dat op de lak kan terechtkomen nadat deze enige tijd aan de elementen is blootgesteld. Het milieu heeft natuurlijk ook invloed, net als vuil dat na een recent auto-ongeluk op de lak is achtergebleven.

In de meeste gevallen worden deze spraywaxen op de auto aangebracht in plaats van op de lak. De reden hiervoor is dat de door de wax geboden bescherming zowel de grondlaag van de lak beschermt als de blanke lak die uit verschillende lagen bestaat. Vergeet niet dat de bescherming niet werkt op de blanke lak; in feite bestaat die in dit stadium nog niet.

Naast het beschermen van de lak, helpt car wrap ook bij het creëren van een gevoel van persoonlijkheid voor uw voertuig. Veel mensen zien hun voertuig als hun eigen voertuig, waar ze veel zorg aan besteden. Ze willen dat anderen, inclusief potentiële klanten, hun zorg zien. Ze willen hun auto de best mogelijke make-over geven met zo weinig mogelijk poespas.

U kunt leren hoe om dit te doen recht op uw lokale auto winkel. Nadat je je auto hebt laten wrappen, zul je staan te popelen om de kleine wereld van autospeciaalzaken te ontdekken. Je kunt zelfs je autofoto laten afdrukken en aanpassen bij deze speciaalzaken. Deze winkels kennen de eisen van de markt en doen dit al een lange tijd. Je zult verschillende aanwijzingen kunnen vinden, zoals een gepersonaliseerde zangvogel op het scherm van je gloednieuwe auto of het aantal likes op je Facebook-pagina van het digitale marketingbedrijf waar je je wrap gaat bestellen.

De term car wrap bestaat al een hele tijd. Het is steeds meer omvattend geworden met verschillende variaties. Car wrap is waarschijnlijk het meest populair omwille van zijn flexibiliteit. Bovendien is car wrap niet meer weg te denken uit de modewereld. Bedrijven van alle soorten zijn hun voertuigen aan het ombouwen naar de wrap.

De autofabrikanten zijn op de bandwagon gesprongen en hebben hun eigen lijn van wraps geïntroduceerd. De Nissan en Subaru fabrikanten hebben auto’s aangepast om schaduwen op te nemen als deel van de wrap.

Als u wilt weten hoe u dit zelf kunt doen, zijn er handleidingen waarin de stappen worden uitgelegd.

Concluderend, car wrap is meer dan alleen een voertuig er uniek uit laten zien. Belangrijker is dat het de illusie wekt dat het voertuig veel ouder is dan het in werkelijkheid is. Het brengt leven in het voertuig en laat het lijken alsof het is bestuurd door iemand die superieur is. Het rijden met een ouder, verwaarloosd voertuig vereist gewoon een beetje zorg en aandacht. Aangezien car wrap relatief goedkoop is, is er geen reden om het niet eens te proberen.

Lees meer

Auto coaten

Glascoating auto