Category

Hoe bepaal je het beste Car Wrap ontwerp

 

Carwrapping

Hoe bepaal je de beste car wrap Car wrap design is persoonlijk, elke klant is anders en zal zijn of haar eigen idee hebben van wat de beste car wrap moet inhouden. Bij carwrapping kunnen veel zaken naar voren komen die het wrapping proces kunnen vertragen. Uw klant kan bezwaar hebben tegen de afbeeldingen of motieven of het gebruikte materiaal. Om uw klant te helpen uw ontwerp te accepteren stelt u zichzelf de volgende vragen:

1. Staat er een raceauto op of een ander type voertuig? Personen die zeer in auto’s geïnteresseerd zijn, zullen op zoek zijn naar een ontwerp met volledig rubber, volledig chroom of een combinatie van afbeeldingen en motieven. 2. thema of invalshoek? Gepersonaliseerde car wrapping zorgt voor een unieke invalshoek of thema. U moet een thema kiezen dat in lijn is met uw identiteit. Door een thema te kiezen wekt u de indruk dat u de eigenaar van de auto bent en dat u er trots op bent en zich er prettig bij voelt. 3. Is er een release datum? Wijzigingen aan het car wrap ontwerp of bestand kunnen de release datum veranderen. De release datum is belangrijk omdat uw klant kan proberen de datum te veranderen maar als het beeld niet herzienbaar is, zult u het vrij kunnen bijwerken.4. Maatwerk? Uw klant kan geïnteresseerd zijn in de kleur, het gevoel en het uiterlijk van de auto. Daartoe moet u een keuze van raamkleuren, texturen, materialen en andere elementen aanbieden. Vrijgave- en aanpassingsopties zijn bijna altijd beschikbaar. 5. Opslag? Het kan zijn dat uw klant de auto naar u wil verschepen, of dat hij hem ergens wil ophalen. In dat geval zou u een op maat gemaakte harde hoes kunnen bevestigen volgens de specificaties van uw klant.

Het ontwerpaspect van car wrapping De beste car wrap bedrijven zullen ontwerpdiensten aanbieden voor zowel de klant als de kunstenaar. De kunstenaar zal kunnen bepalen hoe de auto eruit zal zien nadat het verfwerk is gedaan, en de klant zal de voortgang van het ontwerp kunnen zien door middel van de voortgangsbalk en andere visuele elementen.

De klant Uw cliënt kan zowel een particulier als een bedrijf zijn. Sommige werkzaamheden worden intern verricht, maar voor de meeste wordt een kunstenaar ingeschakeld. Een kunstenaar zal in staat zijn de foto’s en de specificatie te leveren die voldoen aan de behoeften van de klant en die interessant en bevredigend zijn.

Sommige bedrijven bieden een dienst aan waarbij de kunstenaar een foto neemt van het ontwerp van de klant en dit vervolgens digitaal afdrukt op papier met lijm. Het bedrijf kan dan kiezen om het in kleur of in zwart-wit af te drukken. Het prijsverschil heeft te maken met de kwaliteit van de afbeeldingen, de grootte van de afbeeldingen, de kwaliteit van het papier, want het blijkt een kwestie van kwaliteit te zijn. U moet uw klant ook om belangrijke informatie over het inpakpapier vragen. De beste bedrijven geven informatie over het bedrukte papier, waaronder de beproefde drukmethoden, de veiligheidskenmerken die blokdruk mogelijk maken, en de lijm op waterbasis die het beste is.

Als u denkt aan een ‘artistieke vrijheid’, zou u kunnen vragen om het originele ontwerp op een subtiele manier te ‘stelen’, door de raamfolie met de hand te tinten in een kleur die bij de auto past, of door een tint master als referentiekleur te gebruiken. Vergeet niet dat het nooit de bedoeling van de kunstenaar is geweest om de lijm te gebruiken! Installatie Installatie is zowel een belangrijk als leuk onderdeel van het werk. U en uw monteur zullen plezier hebben en tijd besteden om een vriend te laten glimlachen met een Serie ‘B’ look. Het proces van het installeren van de raamfolie is niet zo moeilijk als u misschien denkt, zoals sommige mensen wel denken, maar vergeet niet dat het belangrijk is om de klus goed en op tijd te kunnen klaren. Veel mensen kunnen de installatietijd als een uitdaging zien en kijken uit naar de resultaten die ze krijgen.