Category

8 Redenen waarom u de ramen van uw auto moet laten glascoaten

Glascoating auto

 

Hier zijn tien goede redenen waarom u de ruiten van uw auto zou moeten laten tinten:

1) U kunt voorkomen dat het interieur van uw auto verbleekt. Tijdens het kleuringsproces hebben onderzoekers ontdekt dat de moleculen in het leer op één lijn komen te liggen en de moleculen worden stijf, waardoor de kleur van het interieur na verloop van tijd kan vervagen. Wanneer er echter water bij betrokken raakt, worden de moleculen zachter en kan het water de kleur juist verwijderen. Zo zal het verven helpen om uw lederen interieur veel langer verbleekt te houden.

2) Inductie- Als u het begin van dit artikel hebt gelezen, weet u dat we het hebben over het verwijderen van de kleur van uw ramen. De kleurloze, transparante vinyl tinten glijden van het glas als ze met de toepassing van warmte zijn afgewerkt. Water heeft geen effect op het materiaal dat op het glas zit, zoals in dit geval, water heeft alleen maar goede effecten. In feite helpt water om de moleculen zachter te maken, waardoor de kleur stijgt en daalt. De toepassing van water zal echter ook resulteren in een licht paarsachtige tint. Dit is te wijten aan de manier waarop het water zich van het ene oppervlak naar het andere verplaatst.

3) Ruiten laten tinten zodat er geen ijs op uw ruiten komt – in een warm of kouder klimaat kan er zich ijs ophopen in uw auto. In de winter kunnen de ruiten bedekt raken met ijs, waardoor uw zicht wordt belemmerd en u niet snel meer kunt reageren. Vocht, vochtigheid en luchtomstandigheden zijn evenzeer de oorzaak, aangezien zich op de ruiten condens vormt. Wanneer er vocht op de ruiten komt, bevriest de condens en verandert de temperatuur van de behandelde ruiten niet, wat resulteert in isolatie en betere prestaties…

4) De gelijkmatig verdeelde ramen zorgen voor een goede ventilatie. De transporteurs hebben geavanceerde manieren om de lucht in beweging te houden en zuurstof in de auto te houden. Dientengevolge, zult u nooit aan smog het testen moeten uitgeven aangezien de vensters worden gefilterd alvorens uit het voertuig worden verwijderd. Als extra bonus heeft uw cabine nooit meer te maken met de schommelende temperaturen van het dashboard. Getinte ruiten zien er gewoon beter uit.

5) Meer veiligheid voor de bestuurder. U zult merken dat de getinte glazen veel veiliger zijn voor uw ogen als het kleurenzicht niet wordt belemmerd door de schittering van de zon. De verwarmde transporters en de gefilterde ventilatie zullen u helpen om uw ogen op de weg te houden. Soms, hebben we de neiging om teParts. Soms vergeten we dat we geen bril dragen. Het is dus een goed idee, om een extra bril bij de hand te hebben.

6) Het uiterlijk van uw auto zal nooit meer hetzelfde zijn. Nadat de ruiten zijn verwijderd, wordt het interieur blootgesteld aan de warmte van de zon. Wanneer mensen een bril dragen, wordt de warmte overgedragen op het leer, plastic en de lak. Maar wanneer u de ramen tint, zal het dashboard koeler zijn. Die zetel zal koeler blijven, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar. Het materiaal van het interieur zal er ook veel sterker uitzien en het leder zal geen risico lopen om te barsten en te verkleuren terwijl de auto binnenin koeler blijft.

7) Hoeveel kost het? Houd in gedachten dat uw tint zal variëren, afhankelijk van uw voorstad, staat, en winkel. De kosten zullen over het algemeen ergens tussen de $100 en $400 liggen, afhankelijk van wie u kiest om het te laten doen. Dat is een hoop geld. Maar overweeg dit: Het kost u slechts ongeveer $150 om uw autoruiten te laten tinten. Dat is een hoop geld als je je baan verliest omdat je de vergunning niet kon betalen. Ze brengen u zelfs op de hoogte van de tint, wat een mooi voordeel is als u het voertuig terug wilt brengen naar de fabriekskleur of als u een tienerbestuurder in huis hebt.

8) Comfort tijdens het rijden. Veel mensen staren naar het dashboard als ze denken aan het tinten van hun ramen. Toegegeven, het is leuk om te kijken hoe de kleur van de verlichting eruit ziet of zelfs na te denken over de subtiele schaduwen die een ruit blauw of groen doen lijken. Maar laten we hier eens over nadenken. Het tinten houdt in dat er een doorzichtige film wordt aangebracht op de binnenkant van de ramen. Dat betekent dat de ruit in feite getint is. Wanneer de folie niet precies dezelfde vorm heeft, ontstaan er visuele leemten in de tint. De vormen van de ruiten zijn verschillend, zodat de getinte folie er niet zo consistent uitziet. Het creëert visuele ruis, waardoor uw perifere visie wordt geblokkeerd. Een bijkomend, verrassend voordeel is dat de tint ook tot 80% van het zichtbare licht van de auto tegenhoudt.

Waarom zou iemand 80% van zijn perifere zicht willen blokkeren? Ze besparen op nachtelijke uren. Wat ons bij een ander interessant feit brengt. De tinting dient als een privacy functie. Omdat de getinte ramen transparant moeten zijn, kan de klant de tint aanpassen door de manoeuvres van het voertuig aan te passen.