Category

Car Wraps en Decals

car wrap denhaag

 

Was u zich ervan bewust dat als het gaat om car wrapping plastic, “ingeblikte vinyl materialen”, of meer specifiek vinyl auto graphics zijn veel superieur aan die van wraps pleisters en stickers, gezien de fatsoenlijk duurzame auto-prints zijn Fram’d tot in de perfectie in hun graphics, vorm en grootte. De autotransfers die worden ontworpen om op auto’s worden toegepast (vooral raceauto’s die heel wat tijd en geld in hun ontwerp hebben besteed) kunnen op elk ogenblik manueel worden verwijderd – – als u meer dan een paar minuten hebt te sparen, manipuleer het blikje nog strakker het stickerpapier in uw hand, gebruikend een hobbymes of scheermesje. Onthoud – – dit is meer een “scheermesje-schraap” techniek.

Terwijl u de stickers van het autowraps haalt, bedenk dan dat ze een beetje smurrie van de bovenkant van de auto achterlaten – – en onvermijdelijk moet u dit proces thuis herhalen, terwijl een voorruitpartij thuis veel gemakkelijker te verwijderen is en in wezen “One-chedance” lineair schoon te maken is. Natuurlijk, heb je bijna nooit de luxe, in de auto, van de tijd te besteden aan het grondig voorbereiden van een auto voor een top finish of zelfs het wassen van het in de eerste plaats. Dit zijn tijden wanneer de Wraps van de Huisauto en de Mariene Grafiek en de overdrukplaatjes van de Rangvinylauto een werkelijk zeer nuttige, niet te vermelden uiterst modieuze toevoeging aan uw voertuig zijn.

Als u ervoor kiest uw auto te wrappen, zult u merken dat een wraps verrassend veelzijdig kan zijn, afhankelijk van de kleur van uw auto. Elke autokleur vertegenwoordigt een andere kleur vinyl, en een volledig unieke combinatie “matrixcode” die uw kleurenschema niet volgt (kijk bijvoorbeeld naar gouden en zilveren autodecals). Het resultaat is een aangepaste auto die uw individuele stijl belichaamt en weergeeft.

De beste plaats om voor autodecals en grafiek te zoeken is online. Vergeleken met de audio/video-displays die mensen in hun auto’s zetten zien deze graphics er vaak echt verbluffend uit, ze zijn gewoon prettig om auto in uw huis of bedrijf te tonen. Bekijk de verschillende graphics en decals op het World Wide Web, en laat u verwennen met keuze! Als u niet kunt vinden wat u wilt, vraag het dan. De meeste sticker ontwerpers houden van hun klanten, en zal blij zijn om u te praten door het proces, zodat u begrijpt precies wat er betrokken is. Als u het advies opvolgt en het ontwerpproces oprecht laat zien, zult u in staat zijn om uw auto de prachtige look te geven die u zoekt, stijlvol, uniek en origineel onder de menigte.

U kunt ook kijken in verschillende car wrapping ontwerpers voor citaten; bijvoorbeeld Designer Show, maakte alle dingen op maat; dus je zult niet vinden citaten als “Feeldrop 3.Design begint bij USD 3000” of “D Depot $ 14,99” – – u vindt de unieke combinaties van ontwerpen die niet kunnen worden verworven op een andere manier, tegen de laagst mogelijke prijzen.

lees meer:

Car detailing

Auto poetsen Den Haag