Category

Autoverzekering voor uw bedrijf

Crashtest, Botsing, Kop-Staartbotsing

We zijn al 24 jaar actief in de autoleasebranche. Dat gezegd hebbende, ik ben er zeker van dat we hier nog lang zullen blijven. Sterker nog, als je even de tijd neemt om te kijken, zul je ontdekken dat veel mensen net als wij een leasemaatschappij zijn begonnen voor een specifiek evenement en voor bijna hun hele leven. Dit is niet bedoeld als cliché, het is gewoon geloven!

Alleen omdat u de eigenaar en manager van een bedrijf bent, zal een contractbestuurder-goeroe zoals ik zich niet op uw dagelijkse bedrijfsvoering kunnen concentreren en zal hij deze taken moeten delegeren om uw eigen taken te doen.

Maar dat stelt ons in staat om onze tijd, vrienden en familie door te brengen, te praten, te adviseren en onze klanten waardevol advies te geven over waar ze op moeten letten bij het leasen van een bedrijfswagen, want het is een prioriteit wanneer u zaken met ons doet.

U ziet allereerst dat autoverzekeringen duur kunnen zijn. Maar het feit is dat als u uw kostbare auto heeft, uw aansprakelijkheidsoffertes erg mooi en betaalbaar zullen zijn. Ten tweede, als je veel hebt gelezen over autoverzekeringen en hoe de rekeningen zo hoog worden en sommige aspecten zelfs meer kosten, dan bevind je je in een slechtere situatie. Dat is waar als je een verzekering hebt die moet worden aangevraagd, dan zul je merken dat de rekeningen je uiteindelijk pijn doen.

U moet niet vergeten dat u een verzekering voor uw auto, wrap en magliesurblind-datum nodig heeft. En als u verschillende websites bezoekt die autoverzekeringen verkopen, zult u merken dat zelfs die u bereid zal maken om veel meer te betalen en dat u ofwel uw dekking zult aanvragen of een afspraak zult maken. Denk daarom snel na voordat u de kans krijgt "Laten we beginnen met uw autodekking met ons".

Als uw autodekking goed is, kunt u minder betalen. En als je autodekking goedkoper is, kun je die aan andere dingen besteden, zoals je die nu aan je auto uitgeeft, de bon van je levensverzekering en de kortingsbonnen die je als eerste krijgt. Deze autoverzekering keert nooit aanvragen terug, maar er zijn verschillende andere dingen die u kunt doen.

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt om gebruik te maken van ons en u spreekt met een vertegenwoordiger van de klant, dan moet u deze zeker op dat moment laten weten of u voor bepaalde zaken in aanmerking komt. Zo niet, dan geven we u een reeks opties om te onderzoeken. Als u een autobezitter bent, moet u de optie "Auto- en vrachtwagenbezitterslicentie" kiezen. bijvoorbeeld.

U zult merken dat er veel aardige mensen zijn die u wilden helpen, maar als we ze vertellen: "We zullen hier zijn, heb ik een goed serviceplan voor u nodig. Vraag het me vanaf het moment dat u ons belt". Maken de bedrijfseigenaren aan de telefoon zich zorgen dat ze eindelijk een nieuw voertuig krijgen terwijl we hun auto hebben gedekt door andere dingen, namelijk uw auto?

Het is dus maar net hoe, wanneer en waar u uw nieuwe verzekering voor uw bedrijfswagenlease krijgt. Als u de voordelen wilt van iemand die gespecialiseerd is in marketing en best beoordeelde bedrijven (we zijn al meer dan 16 jaar in deze branche), zult u merken dat de arbeidsaspecten van marketing en het boeken van uw autoverzekering een stereotype is dat niet waar is. Voor de meest energiezuinige wagenparkverzekering, inclusief autoverzekering, huurauto, leaseprijzen, chauffeurskorting, brengen wij u er persoonlijk naartoe.

Denk eraan, laat ons u helpen door te winkelen aan uw verwachtingen. Als er nazorg is, laat ons dan alles zelf regelen. U bent vrij om u te concentreren op het plezier van uw bedrijf, zonder de nadruk te leggen op betaalbare voertuigdekking, verzekeringen voor verladers en dat u contact moet opnemen met een ander autoverhuurbedrijf. U kunt zich meer concentreren op de details van uw aansprakelijkheidsdekking en uw winstgevendheid.

Met meer dan 150 leaseklanten van bedrijfsauto's en een succesvol wagenpark, zal ik er zeker van zijn dat ik u naar mijn beste weten en onderzoek zal kunnen leren hoe u dit van ons kunt afnemen. Wil je die keuze niet hebben.