Category

Anti veroudering lakbescherming

 

Steenslag folieAnti verontreiniging lak beschermfolie

Steenslagfolie en verfdruppels kunnen door de blanke lak heen eten en heel gemakkelijk putjes en andere schade veroorzaken. Zonder bescherming wordt het een lelijke puinhoop. Het andere alternatief is het aanbrengen van lakbeschermingsfolie. Dit is geen permanente toepassing en moet voortdurend worden schoongemaakt van de auto, vooral in warme klimaten. Zorg ervoor dat je goede randen hebt om te voorkomen dat het gaat bladderen.

Verfbeschermer op waterbasis

Verfbeschermers op waterbasis zijn iets dat alleen als aftermarket-product wordt geleverd. Zij zijn bedoeld voor gebieden waar de ruwe weersomstandigheden verhinderen dat de verf aan het oppervlak blijft kleven. Zij zijn werkelijk gemakkelijk te gebruiken en zijn ook vrij goedkoop. Er is ook de optie om douaneontwerpen en grafiek te hebben die op de auto door een vinylomslag wordt toegepast te gebruiken.

Een andere optie, hoewel iets duurder, is een acryl verfbeschermings tape. Dit is precies zoals verfbeschermingsfolie op waterbasis. Ze zijn iets duurzamer en bijna identiek aan verf. Het enige verschil is dat ze geen spiegelgedachten hebben. De acryl verfbeschermer tape wordt gebruikt wanneer een ruw oppervlak nodig is. Aangezien zij geen spiegelgedachten hebben, zijn zij beter voor gebieden met minimaal stof.

Een andere optie, hoewel we ze al eerder gebruikt hebben gezien, zijn stickervellen. Dit zijn vellen van hechtingen die voorgesneden zijn voor specifieke vormen van auto’s. U kunt ofwel voorgesneden matten, die gemakkelijker te gebruiken dan inname cd’s die professioneel snijden vereisen. Deze matten zijn ook beter voor water. Ze zijn voorgesneden en kunnen op de matten worden gerold om het beschadigde gebied te bedekken.

Welk hulpmiddel u ook kiest, het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen. Het laatste wat u wilt is een bekraste voorruit omdat u er niet in geslaagd bent om uw intermitterende ruitenwissers af te dekken bij regen. Zorg ervoor dat u de reparatie-aanwijzingen zeer zorgvuldig volgt.

Als u hulp nodig heeft met uw auto, neem dan contact op met een autoruitherstelspecialist en bespreek uw opties.